Samen met IJsbrand Straatman, van The Healthy Heart organiseer ik een lunch in Amsterdam! Want, gezond eten is tegenwoordig complex. Iedereen zegt iets anders en wat je nou precies moet doen om je hart en dus je hele lijf gezond te houden is soms ingewikkeld.

Iedere dag belanden er in Nederland zeker 1.000 mensen in het ziekenhuis i.v.m. hart- en vaatziekten. Dat terwijl uit grondig wetenschappelijk onderzoek blijkt dat maar liefst 90 procent van de hart- en vaatziekten wordt veroorzaakt door wat je eet en drinkt. Oftewel, leefstijlfactoren, waar je zelf invloed op hebt (o.a. Interheart Study, 2004). Maar, het leuke is: door lekker maar ook slim te eten kun je de kans dat jij en je familie HART-stikke gezond blijven gigantisch vergroten! 

Wat je daarvoor wel en niet moet doen hoor je tijdens deze middag waar we de theorie direct in de praktijk brengen met een drie-gangen lunch.


Wil je daarbij zijn schrijf je dan nu hier in want we hebben een unieke maar kleine locatie.


Wat kun je verwachten?

- Een lezing van Janneke EET WIN-WIN & IJsbrand Straatman
- Een inspirerende gastspreker
- Een 100% biologisch 3 gangen healthy-hart-proof menu
- Een goodiebag (met o.a. de lekkerste biologische must-haves voor in jouw keuken)

Deze lezing is geschikt voor: 

- Mensen die sporten
- Mensen die 1 tot 50 kilo vet willen verbranden
- Mensen met een familie geschiedenis van hart- en vaatziekten (zoals ik)
- Mensen die meer willen weten over hoe je op een gezonde manier plantaardig kunt eten
- Mensen die samen met anderen willen genieten van een heerlijke gezonde plantaardige lunch op een unieke locatie in Amsterdam-Noord 

Tijdstip & Locatie

- Zamenhofstraat 94b, Amsterdam-Noord
- 11:00 - 14:30

Hartelijk groet en tot 17 december in Amsterdam!

Meld je hier aan

IJsbrand Straatman, Founder The Healthy Heart

The Healthy Heart verzorgt leefstijlprogramma’s en veranderstrategieën met de achtergrondinformatie en recepten die je nodig hebt om jezelf ‘Heart Attack Proof’ te maken. Zijn missie is om deze levensbelangrijke informatie algemeen bekend te maken. Met deze kennis kunnen hart- en vaatziekten tot het verleden behoren en worden er miljoenen levens gered.

Mijn verhaal (Janneke van der Meulen, schrijfster van de boeken #SUPERSNEL HERSTEL & EET WIN-WIN)

Mijn overgroot opa en opa zijn beide gestorven aan een hartaanval en mijn eigen vader had een jaar geleden op 66e jarige leeftijd helaas ook een hartaanval. Dat, terwijl hij nooit heeft gerookt, veel beweegt, slank is en naar eer en geweten zo gezond mogelijk eet.

Je begrijpt dus dat ik een boven gemiddelde interesse heb voor hoe je het hart in topconditie houdt. Door veel te lezen over het onderwerp kwam ik tot schokkende bevindingen en begon ik mij heel serieus af te vragen: is dat dieet van mijn vader wel écht zo gezond?


Wil je bij deze lunch aanwezig zijn? Koop dan hier voor slechts 35 euro p.p. je ticket. 

Wil je dat ik op jouw evenement, kantoor, bedrijf, sportclub, vriendengroep en/of familiebijeenkomst een lezing kom geven? Mail dan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor een afspraak.

Ik ben ook te boeken via SportsSpeakers. Klik daarvoor hier.

Mijn boeken lezen? Koken uit mijn boeken? Klik dan hier.

Persoonlijke hulp nodig bij het bereiken van je gezondheidsdoelen? Mail mij dan via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.