SUPERSNELHERSTEL, voeding voor succes

EET WIN-WIN, wetenschappelijk onderbouwd

SUPERSNELHERSTEL, Voeding voor succes (2014)

Dit boek heb ik speciaal geschreven voor mensen die supersnel willen herstellen zodat ze maximaal kunnen presteren. Mensen met doelen en ambities. (Top)sporters, mensen met een eigen bedrijf, mensen met verantwoordelijk en/of zwaar lichamelijk werk. Mensen die het gas erop hebben. Mensen die van een 8 een 10 willen maken. Mensen die sterk, krachtig, fit en gezond willen zijn. Belastbaar, zowel fysiek als mentaal. Voor mensen die slimme keuzes willen maken en die bereid zijn om in zichzelf te investeren.

Super-snel-herstellen?

Wel of niet snel herstellen maakt het verschil, want op het hoogste niveau, werkt en traint iedereen even hard. Diegene die het snelst herstelt, is uiteindelijk de winnaar. Hoe sneller je herstelt, hoe meer en effici├źnter je kan werken en hoe sneller je progressie kunt boeken. Wie het snelst herstelt blijft tijdens toernooien tot de laatste seconde sterk en fit. Wie het snelst herstelt, blijft in zijn werkzaamheden tot de laatste (onder)handeling scherp en fris.

EET WIN-WIN, wetenschappelijk onderbouwd (2017)

Gezond, fit, sterk, slank en vrolijk zijn is eigenlijk best simpel, al lijkt het tegenwoordig complex. Wie kunnen we geloven als we willen afvallen? Waar gaan we beginnen als we sterker willen worden? Wat moeten we doen om simpelweg fit te zijn? Gezond en energiek? Wat zet je daarvoor in 5 minuten op tafel? Iedereen zegt iets anders. Gezond zijn, is een complexe zaak. Of lijkt het alleen complex?

Daarom dit boek. Want zodra dingen complex worden, moeten we terug naar de basis. De basis is simpel, lekker, snel, gezond en logisch. Heel erg logisch. En win-win! Alles en iedereen wordt er beter van en wint erdoor: jij, je gezondheid, de dieren en het milieu. Wie wil dat niet?!

We willen graag meer groente en fruit eten en minderen met melk, vlees en vis, maar hoe zit het dan met eiwitten? B12? Krijg je dan geen tekorten? Hoe doe je dat met kinderen en is het niet heel erg duur om zo te leven? Kun je er op een gezonde manier mee afvallen en slank blijven? En nog belangrijker: wat eet je dan de hele dag? EET WIN-WIN geeft op basis van alleen de allerbeste onderzoeken antwoord op al deze vragen zodat je niet alleen het allerbeste voor jezelf en je gezin doet, maar ook voor de aarde. Win-win!

Wil je dat ik op jouw evenement, kantoor, bedrijf, sportclub, vriendengroep en/of familiebijeenkomst een lezing kom geven? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. dan voor een afspraak.

Ik ben ook te boeken via SportsSpeakers. Klik daarvoor hier

Interesse in mijn boeken? Klik dan hier

Persoonlijke hulp nodig? Mail mij dan via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.