Volg Janneke via:

face  insta  linkedin  tweet

cover nieuw

Janneke is ambassadeur voor Biologisch

Schermafbeelding 2014-06-05 om 23.39.52

 

Wie is Janneke?

Schermafbeelding 2016 10 24 om 18.53.55

Hallo! Mijn naam is Janneke van der Meulen. Ik heb twee masters afgerond aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam en de studie altijd gecombineerd met verschillende bijbanen en commissies. En met sport. Topsport. Roeien. Eén van de lichamelijk zwaarste sporten die er is. En om dit alles vol energie, met succes en een glimlach te voltooien, weet ik dat ik snel moet herstellen. Supersnel.

Passie voor voeding? Ja, en of ik passie heb voor lekker en gezond eten! Eat good, feel good, be good, is een waarheid als een koe. Dat ervaar ik zelf iedere dag en dat gun ik iedereen. Je kunt, door drie keer per een dag een lekkere en gezonde keuze te maken, jezelf echt in topconditie eten en drinken: slank, fit, energiek, sterk en gezond.

Ik eet geheel biologisch en plantaardig. Dus nee, ik gebruik geen zuivel, vlees, vis of eieren. Zelf noem ik mijn dieet, ‘Het win-win dieet’. De grap is namelijk dat het aller-aller gezondste voor jezelf ook het allerbeste is voor de medemens, de dieren en de Aarde. Win-win! Hoe leuk is dat? Dat je aan alles een positieve bijdrage levert? Ik kan je alvast verklappen: dat voelt heel goed!

Naast sporten en lachen ;-) is mijn grote passie schrijven. Het is mijn manier om bij te dragen aan een mooiere wereld. Zo kan ik al mijn kennis, kunde en ervaring delen. Ik wil graag zoveel mogelijk informatie uit die 1000-en boeken, artikelen en documentaires delen, verspreiden en voor iedereen bereikbaar maken. Hoe meer kennis we namelijk hebben, hoe makkelijker het is zelf verantwoordelijkheid te nemen voor je eigen lijf, leven en dus gezondheid. Weet je, ik gun het dat je je goed voelt. Zodat je vol energie je doelen kunt nastreven. Informeer jezelf en geniet van het proces! 

O ja en ik ben de trotse Ambassadeur voor EkoPlaza – dé Biologische supermarkt van Nederland. Biologische voeding is niet alleen veel lekkerder en gezonder, het is wonder boven wonder ook een van de oplossingen om in 2050 ook al onze monden te voeden. Ik had dat ook niet perse verwacht maar kijk maar eens de documentaires: ‘10 billion – what’s on your plate’ of ‘taste the waste’. Maar daarom dus hier en daar het logo van EkoPlaza. Dat verandert verder niets: mijn mening blijft ongezouten, de inhoud blijft oprecht.

Veel plezier op mijn website! Veel liefs, Janneke 

copyright © 2014 - 2016 www.jannekevandermeulen.nl | mail