- IK LAAT MENSEN EN BEDRIJVEN WINNEN. ZONDER VERLIEZERS - 

PROFESSIONEEL SPREKER  PROFESSIONEEL ATLEET - SCHRIJFSTER van de BOEKEN EET WIN-WIN en SUPERSNEL HERSTEL – expert op het gebied van geluk en gezondheid

Het delen van een onafhankelijke manier van kijken, denken en handelen naar een gezondere toekomst, is waar alles bij om draait. Mensen bewust maken van hun invloed is wat ik graag doe. Het creëren van meer bewustzijn voor een wereld waarin we allemaal vrolijk en gezond leven is mijn doel.

Missie: Nederland eerste 100% biologische en veganistische land van de wereld.

Visie: Biologisch en plantaardig eten de norm.

Ik ben vastberaden om de win-win methode breed uit te rollen in Nederland. En dat gaat lekker. De boeken worden massaal gelezen, de lezingen en masterclasses druk bezocht. Iedere dag stijgt de teller van mensen die voorop lopen. Winnaars die laten zien dat jouw eigen winst geen verliezers hoeft op te leveren.

LEEF WIN-WIN. Winnen, zonder verliezers. 

Na mijn VWO rondde ik in 2011 de master Finance and Investments en de master Human Resource Management af aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam.

Tijdens mijn studie gaf ik bijles in de vakken wiskunde en statistiek.
Ik werkte onder andere bij het Ministerie van Economische Zaken.

Ik studeerde af bij de SNS-bank en werkte mee aan grote onderzoeksprojecten.
Daar leerde ik hoe je de bewijskracht van wetenschappelijke onderzoeken beoordeeld en hoe je de resultaten daarvan kunt implementeren in de praktijk.

De studie heb ik altijd gecombineerd met verschillende bijbanen en commissies. En met sport. Topsport. Roeien.
Eén van de lichamelijk zwaarste sporten die er is.

Om dit alles vol energie, met succes en een glimlach te voltooien, weet ik dat ik snel moet herstellen. Supersnel.

Vanaf 2007 roei ik. Ik behaalde meerdere (inter)nationale successen. In 2018 werd ik in Canada Wereld Kampioen Kustroeien. Inmiddels zijn krachttrainen, mountainbiken, hardlopen, strand-, racefietsen en pilates aan mijn sportieve-roei-hobby toegevoegd in voorbereiding op de Olympische Spelen van 2020.

Na mijn studie werkte ik voor Shell en schreef ik mijn eerste boek #SUPERSNELHERSTEL – Voeding voor succes (2014).

Zelf eet ik vooral biologisch fruit en ik vul dit aan met biologisch bladgroen, kruiden, kiemen, (zee)groenten, zeewier en andere planten.

Mijn dieet noem ik: ‘Het win-win dieet’.

De grap is namelijk dat het aller-aller gezondste voor jezelf ook het allerbeste is voor de medemens, de dieren en de aarde. Win-win!

Hoe leuk is dat? Dat je aan alles een positieve bijdrage levert?
Ik kan je alvast verklappen: dat voelt heel goed!

Vanaf nu is ook mijn tweede boek verkrijgbaar: EET WIN-WIN, wetenschappelijk onderbouwd. Hét boek dat je moet lezen als je gezondheid belangrijk voor je is. Als je bij wil dragen aan een betere wereld. Wil snappen hoe wetenschap werkt en waarom iedereen iets anders beweert als het om de aller lekkerste en leukste leefstijl gaat. 

Je kunt, door drie keer per een dag een lekkere en gezonde keuze te maken die in overeenstemming is met je anatomie en de wereld, jezelf echt in topconditie eten en drinken: moeiteloos slank, fit, energiek, vrolijk, sterk en gezond.   

Verder train ik iedere dag twee keer (behalve op rustdagen) in voorbereiding op mijn volgende (roei)wedstrijd en focus ik mij met mijn methode, lezingen, coaching en boeken op een wereld waarin iedereen wint!

Heel veel liefs, Janneke

Bestel mijn boeken hier. They will change your life for the better. 

Spreken voor volle zalen: prachtig! Iets wat ik met heel veel plezier doe.

Ik weet op energieke en enthousiaste manier altijd het publiek te prikkelen. 

Wil je informatie over mijn beschikbaarheid als spreker, coach en/of clinic tarieven?
Zo snel mogelijk een offerte op maat ontvangen?
Bel mij dan via 06 28 44 55 41 of stuur een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

JANNEKE ALS SPREEKSTER