Gesprek aanvragen

Zijn wij een WIN-WIN?

Ontdek hoe je het lijf en de mindset krijgt van een vrolijke topsporter. Zodat jij je doelen bereikt en het maximale uit jezelf haalt.

  • Mis jij kennis, structuur en helderheid?
  • Een vrolijk actieplan?
  • Oftewel, mis je de handvatten die je nodig hebt om op een leuke manier aan je fysieke en mentale gezondheid te werken?

Of misschien weet je wel wat je eigenlijk zou moeten doen maar lukt het je niet om in actie te komen.​ Je stelt uit en wacht tot het perfecte moment om te beginnen. Je denkt erover na, twijfelt maar doet niks - of start en stopt weer. Je weet niet hoe je deze cirkel moet doorbreken?

Je bent het alleen aankloten zat er verlangt naar een expert naast je zijde.

Dan helpt de win-win methode je graag!

Wil je achter komen wat de win-win methode voor jouw leven kan betekenen?

Wil jij een duidelijk beeld van:

  • waar je nu staat
  • wat je knelpunten zijn
  • waar je naartoe wilt

en welke stappen je daarvoor moet zetten?

Vraag dan nu een gesprek aan en ontdek hoe jij de win-win methode in jouw leven implementeert.

Het gesprek gaat via de telefoon.
De investering voor het gesprek is 244,-

Ik plan niet zomaar met iedereen een gesprek in.
Daarom stel ik je alvast een aantal vragen.

Vul a.u.b. het onderstaande formulier in en ik neem z.s.m. contact met je op.

Vrolijke groet en veel liefs, Janneke

 

VRIJ ZIJN WE BLIJ

 

 

DE WIN-WIN METHODE | VOOR WINNAARS | ZONDER VERLIEZERS

 

GESPREK AANVRAGEN

laurens

Laurens de Groot, co-founder Smart Parks

Dankzij de coaching van Janneke leerde ik wat écht gezond eten met je lichaam doet. Ik voel me vitaler en zit stukken beter in mijn vel. Voor iedereen die zijn eigen welzijn naar de next level wil tillen een aanrader!

MARISKA VAN RIJSWIJK

Mariska van Rijswijk

Janneke van der Meulen heeft mij geholpen om gezondheidsproblemen op te lossen waar de reguliere geneeskunde geen raad mee weet. Al jaren had ik last van mijn maag, darmen en huidontstekingen. Janneke stemde haar advies af op mijn persoonlijke situatie. Zo wordt het haalbaar, sterker nog, je levensstijl veranderd zonder dat je het door hebt. Haar aanpak als coach: Direct, no-nonsense, praktisch, spiegel, doelgericht. Janneke als persoon: warm, inspirerend, behulpzaam, verantwoordelijkheidsbesef (maakt dingen af, laat niet los), doorzetter, gevoelig.

ROOSMARIJN LEEMAN

Roosmarijn Leeman

Samenwerken met Janneke is ontzettend gaaf! Doordat ze de juiste snaren weet te raken krijg ik de juiste tools in handen om meer uit mezelf te halen.

Janneke van der Meulen

Werkwijze

In mijn werkwijze werk ik intuïtief in combinatie met de resultaten uit grote onderzoeken zoals reviews en meta-analyses en mijn persoonlijke ervaringen als topsportster en voedingswetenschapper. Ik focus erop om samen met jou, structurele verbeteringen in je gehele levensstijl te maken. Zo kijk ik ook naar de invloed van denkpatronen, slaap, beweging en stress. Ik heb een vrolijke aanpak waarbij ik focus op positieve verbeteringen van het algehele welzijn.

Ik coach je intensief zodat je vol zelfvertrouwen en spelenderwijs de verantwoordelijkheid voor je gezondheid in eigen hand neemt en je je snel (weer) topfit zult voelen. Fit is het nieuwe Rijk. Wie nu investeert in gezondheid, betaald later niet voor ziekte.

Scroll naar boven