Alle PODCASTS op een rijtje

Ik ben in meerdere podcast shows als gast verschenen. Om het jou gemakkelijk te maken staan hier alle podcastafleveringen op een rijtje.Lekker in je Vel met Mel Podcast Klik hier. Veel mensen vinden dit een hele goede samenvatting van wie ik ben, wat ik doe en waar ik voor sta. Een leven zonder Stress met Patrick …

Alle PODCASTS op een rijtje Lees verder »

Meer informatie

Waarom energie belangrijker is dan talent, connecties of kennis

De kwaliteit van je leven wordt bepaald door de kwaliteit van je communicatie.   Vooral de communicatie met jezelf.   En toch leren we daar niets over op school. Terwijl het alles bepaalt.   Kijk, de situatie is altijd neutraal.   Hoe jij over de situatie tegen jezelf en anderen praat, bepaalt hoe jij je …

Waarom energie belangrijker is dan talent, connecties of kennis Lees verder »

Meer informatie

Het geheim van de WIN-WIN methode

Sommige mensen durven zich niet door de win-win methode te laten coachen omdat ze dan denken dat ze veel fruit MOETEN eten. Of. Dat ze helemaal plantaardig MOETEN eten. Fout. Het allerlaatste wat je bij de win-win methode leert is: Zwart-wit denken. Denken in termen van: alles of niets.
Meer informatie

Wakker worden

Niet kunnen inslapen. Meer eten dan gezond is. Later op bed dan goed is. Niet durven zeggen dat je geen gebakje hoeft. In de ochtend snoozen. Vis eten terwijl je daar eigenlijk tegen bent. Altijd maar alleen aankloten i.p.v. hulp durven vragen, samenwerken en zo je groei in een stroomversnelling zetten.
Meer informatie

Waarom verander ik dan niet?

“Waarom verander ik dan niet? Als mijn lichaam zo duidelijk aangeeft dat het fysiek en mentaal Niet gezond is, waarom blijf ik dan doen wat niet goed is voor mij?”   Dit heeft o.a. te maken met je reptielenbrein. Het oudste gedeelte van je brein wat 1 functie heeft: zorgen dat jij overleeft.   Overleven …

Waarom verander ik dan niet? Lees verder »

Meer informatie

Investeren in je persoonlijke ontwikkeling

Wauw!   Albertina deelde zojuist haar ervaring met de win-win methode. Wat een recensie! Door hard werken transformeerde Albertina zichzelf tot zichzelf.
Meer informatie

Slapen

Toen ik vroegah voor Run2Day magazine schreef werd mij gevraagd een artikel te schrijven over slapen. Wat betreft slaap was ik op dat moment: onbewust bekwaam. Eigenlijk had ik toen geen idee waarom ik zo’n doornroosje ben.
Meer informatie

Sociaal om egoïstisch te zijn

Niet jezelf maar een ander op de eerste plek zetten; dát maakt je tot een goed mens. Behulpzaam en bescheiden. Nederig. Toch?! Soms wel. Vaak niet.
Meer informatie

Schaamte

Schaamte Schaamte maakt het ontzettend lastig om hulp te vragen. Vaak pas na het zoveelste gesprek delen mensen eerlijk met mij over hun angsten, verdriet, verlangens en dingen rondom eten en hun gezondheid waar ze zich voor schamen. Niet gek. We leren al heel jong dat het super stoer is om alles ZELLUF te doen.
Meer informatie

Simon 70

Vandaag is het Simon, mijn vader, zijn 70ste verjaardag. 

   Hij gelooft niet in opvoeden maar hij had wel een missie: “Janneke moet een vrije en zelfstandige denker worden”. 


Meer informatie

Hoe jij praat tegen jezelf

Hoe jij praat. Tegen jezelf en de wereld om je heen.   Die woorden laten zien wat de kwaliteit van je gedachten zijn.
Meer informatie

Het juiste moment

Wachten op het perfecte moment.   Wachten op het perfecte moment om jezelf op 1 te zetten. Wachten op het perfecte moment om je gezondheid prioriteit te geven.
Meer informatie

Scroll naar top