Het verhaal van Janneke

Na mijn VWO rondde ik in 2011 de master Finance and Investments en de master Human Resource Management af aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam.

Tijdens mijn studie gaf ik bijles in de vakken wiskunde en statistiek.
Ik werkte onder andere bij het Ministerie van Economische Zaken.

Ik studeerde af bij de SNS-bank en werkte mee aan grote onderzoeksprojecten.
Daar leerde ik hoe je de bewijskracht van wetenschappelijke onderzoeken beoordeeld en hoe je de resultaten daarvan kunt implementeren in de praktijk.

De studie heb ik altijd gecombineerd met verschillende bijbanen en commissies. En met sport. Topsport. Roeien.
Eén van de lichamelijk zwaarste sporten die er is.

Om dit alles met succes, losse schouders en een twinkel in de ogen te voltooien, heb je heel veel energie nodig. Die energie verkrijg je door volop te investeren in de juiste voeding, zelfkennis en zelfbeheersing. 

Janneke aan het hardlopen
Janneke aan het roeien

Vanaf 2007 roei ik. Ik behaalde meerdere (inter)nationale successen. In 2018 werd ik in Canada Wereld Kampioen Kustroeien. Inmiddels zijn krachttrainen, mountainbiken, hardlopen, strand-, racefietsen en pilates aan mijn sportieve-roei-hobby toegevoegd.

Na de studie werkte ik voor Shell en schreef ik het boek #SUPERSNELHERSTEL – Voeding voor succes (2014).

Zelf eet ik vooral biologisch fruit en ik vul dit aan met biologisch bladgroen, kruiden, kiemen, (zee)groenten, zeewier en andere planten.

Dit dieet noem ik: ‘Het win-win dieet’.

De grap is namelijk dat het aller-aller gezondste voor jezelf ook het allerbeste is voor de medemens, de dieren en de natuur. Win-win!

Hoe leuk is dat? Dat je aan alles een positieve bijdrage levert?
Ik kan je alvast verklappen: dat voelt heel goed!

Vanaf nu zijn ook het tweede en derde boek te lezen: EET WIN-WIN en de EIWITLEUGEN. De boeken die je moet lezen als je gezondheid belangrijk voor je is. Als je wil snappen waarom iedereen iets anders beweert als het om de aller lekkerste en leukste leefstijl gaat.

Je kunt door drie keer per een dag een lekkere en gezonde keuze te maken die in overeenstemming is met je anatomie, jezelf echt in topconditie eten en drinken: moeiteloos slank, fit, energiek, vrolijk, sterk en gezond.

Verder heb ik verkering met Mitchel, ben ik moeder van een dochter, train ik iedere dag twee keer (behalve op rustdagen) in voorbereiding op de volgende (roei)wedstrijd en focussen we ons met de win-win methode, lezingen, coaching en boeken op een wereld waarin iedereen wint!

Janneke aan het moutainbiken

Spreken voor volle zalen: Prachtig.

Iets wat ik met heel veel plezier doe.
Ik weet op energieke en enthousiaste manier altijd het publiek te prikkelen. 

Wil je informatie over mijn beschikbaarheid als spreker, coach en/of clinic tarieven? Zo snel mogelijk een offerte op maat ontvangen?

Bestel de boeken hieronder

They will change your life for the better.

Scroll naar boven