Het verhaal van Janneke

Na mijn VWO rondde ik in 2011 de master Finance and Investments en de master Human Resource Management af aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam.

Tijdens mijn studie gaf ik bijles in de vakken wiskunde en statistiek.
Ik werkte onder andere bij het Ministerie van Economische Zaken.

Ik studeerde af bij de SNS-bank en werkte mee aan grote onderzoeksprojecten.
Daar leerde ik hoe je de bewijskracht van wetenschappelijke onderzoeken beoordeeld en hoe je de resultaten daarvan kunt implementeren in de praktijk.

De studie heb ik altijd gecombineerd met verschillende bijbanen en commissies. En met sport. Topsport. Roeien. Eén van de lichamelijk zwaarste sporten die er is.

Om dit alles met succes, losse schouders en een twinkel in de ogen te voltooien, heb je heel veel energie nodig. Die energie verkrijg je door volop te investeren in de zoektocht naar: waarheid. De waarheid over jezelf en de wereld. Niet dat je DE waarheid ooit zult vinden. Maar wie niet zoekt leeft per definitie in een leugen. 

Janneke aan het hardlopen
Janneke aan het roeien

Vanaf 2007 roei ik. In zowel 2018, 2022 en 2023 won ik Goud op het WK coastal roeien. Ook op EK's en World Cups sta ik regelmatig op het podium. Ook met (sprint) (cross) triatlons, zwemmen, hardlopen, strandfietsen en mountainbiken pak ik regelmatig een prijsje mee. Zelfs sinds ik moeder ben en borstvoeding geef. 

Om veel energie te hebben en de connectie met het grotere zuiver te houden eet ik vooral biologisch fruit en ik vul dit aan met biologisch bladgroen, kruiden, kiemen, (zee)groenten, zeewier en andere planten. Denk aan zoete aardappel, kikkererwten, broccoli etc. 

Dit dieet noem ik: ‘Het win-win dieet’.

De grap is namelijk dat het aller-aller gezondste voor jezelf ook het allerbeste is voor de medemens, de dieren en de natuur. Win-win!

Hoe leuk is dat? Dat je aan alles een positieve bijdrage levert?
Ik kan je alvast verklappen: dat voelt heel goed!

Het vrolijke boek de Eiwitleugen wil je lezen als je gezondheid belangrijk voor je is. Als je wil snappen waarom iedereen iets anders beweert als het om de aller lekkerste, leukste én gezondste leefstijl gaat. 

Je kunt door drie keer per een dag een lekkere en gezonde keuze te maken die in overeenstemming is met je anatomie, jezelf echt in topconditie eten en drinken: moeiteloos slank, fit, energiek, vrolijk, sterk en gezond. Maar jij snapt ook, voeding is niet het enige waar je veel kennis over mag hebben en wat je mag beheersen voor optimale gezondheid. Ik probeer de code te kraken voor gezondheid op alle fronten in je leven: fysiek, mentaal, financieel, relationeel, spiritueel en emotioneel. Ik neem je graag mee op deze ontdekkingsreis! Je leest erover in dit boek

Verder heb ik verkering met Mitchel, ben ik moeder van een dochter, train ik iedere dag twee keer (behalve op rustdagen) in voorbereiding op de volgende (roei)wedstrijd en focussen we ons met de win-win methode, lezingen, coaching en boeken op een wereld waarin iedereen wint!

Janneke aan het moutainbiken

Spreken voor volle zalen: Prachtig.

Iets wat ik met heel veel plezier doe.
Ik weet je op energieke en enthousiaste manier altijd te prikkelen. De kwaliteit van je vragen zal enorm vergroten. Weken na de lezing wordt er nog over de win-win methode gesproken en maanden na de lezing weten mensen exact wat er is gezegd. 

Wil je informatie over mijn beschikbaarheid als spreker, coach en/of clinic tarieven? Zo snel mogelijk een offerte op maat ontvangen?

Bestel het boek hieronder

They will change your life for the better.

Scroll naar boven