BABY ON THE WAY

BABY ON THE WAY

 

 

Woehoew super verliefd zijn Mitchel en ik NU al op het nieuwe leven in mijn buik!

 

 

Waah zo leuk en zo spannend!!

 

We hebben super veel geluk met alles.

 

 

Dat begon allemaal al met dat Mitchel in 1x raak schoot. Trots op de boy (haha) 😉

 

Ik ben niet moe geweest.

 

Niet misselijk.

 

Ik ben nog steeds emotioneel stabiel (voor zover ik dat zelf mag en kan bepalen ;-))

 

Poep gewoon 3x per dag hema-worsten.

 

Slaap superlekker, diep en goed.

 

Trainen gaat super goed maar uit voorzichtigheid doe ik over het algemeen iets rustiger aan. We noemen het daarom: bewegen i.p.v. trainen. Al ben ik zelf echt super super dankbaar voor mijn adaptieve veerkrachtige lijf.

Okay: hardlopen daar kan het woordje ‘hard’ inmiddels wel voor weg. Maar fietsen en roeien gaat verbazingwekkend lekker. Ik heb 0,0 verwachtingen en we bekijken het gewoon dag voor dag, haal voor haal. Het groeit nu namelijk zo hard. We gaan het zien. Open-ended results. One with life.

 

Oja, ik heb geen gekke cravings.

 

En de neus van een speurhond had ik altijd al.

 

Vergeet ik iets in het rijtje?

 

Jup, nooit juichen voor de finish (geen idee waar die finish ligt dan) … maar tot nu toe is het dolle (voor)pret!

 

Okay, dit was het einde van dit happy-de-peppy bericht.

Voor morgen staat er weer een inhoudelijk blog klaar.

 

Vrolijke verliefde groet en heel veel liefs, Janneke

DE WIN WIN METHODE VOOR WINNAARS ZONDER VERLIEZERS

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven