De gouden combinatie van de WIN-WIN Methode

Het leuke van de win-win methode is dat het een magneet is voor mensen die verantwoordelijkheid nemen over hun eigen lijf en leven.

 

Win-winners hebben de overtuiging: Ik ben verantwoordelijk voor het creëren van mijn (klachten én dus ook van mijn) gezondheid.

 

Tenminste, als je het lef hebt in de spiegel te kijken en met de billen bloot durft.

Als je échte zelfkennis wil opdoen.

 

Daarom werken we altijd tegelijkertijd aan het emotionele, mentale, lichamelijke en spirituele!

 

 

Alleen meer plantaardig eten, de verhoogde voedingswaarde en de hogere trilling van het eten zal je veel beter doen laten voelen, maar als je op spiritueel, mentaal en emotioneel gebied niet ook ontwikkelt, komen de klachten vroeg of laat weer terug…

 

Stralen van geluk en gezondheid is in mijn ogen een actief en innerlijk proces waarbij je je opvattingen, herinneringen en overtuigingen heroverweegt met de wens alle negatieve patronen lekker op te ruimen en schoon te maken.

 

Het leuke is: mensen die zichzelf kennen, spiritueel evenwichtig zijn en geen energie steken in negatieve overtuigingen veel vrolijker en gezonder blijven dan wie dan ook, al eten ze niets anders dan duivenvoer!

 

Eet je daarentegen iedere dag alleen maar het allerbeste biologisch eten en ren je standaard 10km maar je hebt een slechte relatie of regelmatig ruzie met je ouders, een hekel aan je werk of je ego niet in de macht, dan kan dat verhinderen dat je herstelt van je klachten of blessures.

 

Begrijp me heel goed. Ik geef hier niet een pleidooi voor ongezond eten en dat je niets aan beweging doet. Het zijn alleen twee factoren die op zichzelf je niet gezond houden.

 

Maar, als je de kennis over je: ziel, hart, hoofd en je totale lichaam op een lijn krijgt, dan heb je goud in handen!

 

Hoe gaaf is dat?!

Mijn nieuwe boek DE EIWIT LEUGEN komt er binnenkort aan! Stay tuned 🙂

 

Vrolijke groet, Janneke

DE WIN-WIN METHODE | VOOR WINNAARS | ZONDER VERLIEZERS

 

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven