Waar zit bij jou de winst?

Moe?

Geen zin om uit je bed te komen?

Check dit ?

1.         Eet je zo’n 10-15 stuks fruit per dag? Zonder brandstof in de tank zit/lig je liever stil dan dat je een actie komt.
2.         Eet je iedere dag minimaal 1 groene smoothie waar bladgroen en verse kruiden in zijn verwerkt? Waar fruit je ultieme brandstof is heb je bladgroen en verse kruiden nodig als dagelijks medicijn.
3.         Leef je je zielsmissie of ben je bang dat je daar de rekening niet mee kunt betalen? Uit angst kiezen voor “zekerheid” slurpt energie… De weg van iemand anders bewandelen lijkt voor jou wel een stijgingspercentage te hebben van 30%. Wie wel eens berg op fietst of loopt weet hoeveel energie dat vreet. Terwijl jouw unieke eigen weg meer voelt als een snelweg.
4.         Je voelt dat er dingen zijn in je leven die je vrijheid ontnemen maar je durft er nog niet mee te stoppen. Killing… Wees bereid knopen door te hakken en ervaar hoeveel energie je hiervoor terugkomt.
5.         Is je huis opgeruimd? Ik ben een tijd gecoacht door een Duitse coach. Als ik op de training kwam vroeg hij altijd als eerste: “Is je kamer netjes opgeruimd Janneke?” Was het antwoord nee, dan moest ik eerst naar huis mijn kamer opruimen voordat we aan de training konden beginnen… want een onopgeruimd huis slurpt energie.
Omdat er NU op dit punt bij mijzelf winst zit heb ik professionele opruimhulp gekregen van @organized_by_josee Ikzelf laat mij op álle fronten in mijn leven coachen en helpen door experts op hun unieke vakgebied. Leer van de besten!

Wil je meer weten over het verhogen van je energie? Lees dan het boek de Eiwitleugen, vol met informatie over hoe je gezonder kunt leven.

Vrolijke groet en veel liefs, Janneke

 

DE WIN-WIN METHODE | VOOR WINNAARS | ZONDER VERLIEZERS

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven