Als er van alle medicijnen, eentje is waarvan je dagelijks minimaal 80 gram wilt eten…

Erop, erover, erbij, ernaast en er doorheen.

BROCCOLI KIEMEN

Als er van alle medicijnen, eentje is waarvan je dagelijks minimaal 80 gram wilt eten zijn het: broccoli kiemen.
Allereerst is het leuk je te realiseren dat als je die 80 gram broccoli kiemen in de moestuin zou zetten je een aantal weken later een stuk of 1000 broccoli stronken zou hebben. Maar daar gaan we natuurlijk niet op wachten.

Kiemen bevatten een 10-voud aan vitaminen, mineralen en wel 1000x zo veel enzymen als eenzelfde hoeveelheid kort gestoomde broccoliroosjes.

 

Keep in mind want op die enzymen komen we terug.

 

 

Even wat cijfers:
Corona (en de bijkomende luchtwegproblemen) heeft bijvoorbeeld de afgelopen vijf maanden wereldwijd zo’n 200.000 mensen het leven gekost.

 

Aan “gewone” longkanker sterven per jaar wereldwijd bijna 2 miljoen mensen. Cellen die zoveel gif krijgen te verwerken en zó chronisch ontstoken zijn dat ze op geen mogelijke manier meer normaal kunnen functioneren.

 

 

Waarom?
Omdat we recht tegen onze – en de natuur ingaan.
Ons eet- en leefpatroon staat haaks op onze anatomie. Haaks op onze natuur.

 

Geeft de natuur een seintje, in de vorm van een willekeurige ziekte dan gaan we ‘die FOUT’ vervolgens met pillen, operaties en bestralingen proberen te verdoven of weg te snijden.

 

In plaats van samen te werken met de natuur en ons lijf juist te ondersteunen met opruimen en repareren gaan we het NOG meer vergiftigen.

 

Resultaat: een giftige oorlogsvoering op basis van angst.

 

HET KAN ANDERS.

 

Ons lichaam heeft van nature ontgiftende enzymen in de lever en rondom de luchtwegen om ons te beschermen tegen toxische binnendringers.

 

In wetenschapsland noemen we ze de: Detoxification enzymes.

 

Afhankelijk van de gezondheid van je ouders wordt de een met wat meer van die enzymen geboren dan de ander.

 

Heb je veel, dan kun je een mooie hoeveelheid gif verwerken. Heb je er weinig, dan ben je vatbaar voor van alles en heb je al snel griep, een ontsteking of astma aanval.

 

Nu komt ie:

 

Broccoli kiemen stimuleren de detox-enzymen in onze lever en rondom de luchtwegen significant!

 

Bij test personen zagen onderzoekers al na twee(!) dagen broccoli kiemen eten, 100 keer meer detox enzymen in de cellen in de neus dan bij proefpersonen die alfalfa kiemen hadden gegeten.

 

Met zoveel detox enzymen in je lijf ben je significant beter beschermd tegen bijvoorbeeld uitlaat gassen.

 

Maar dat niet alleen: de strijd tegen virussen, zoals corona en influenza, vindt immers ook plaats in de mond en neus. Onderzoekers druppelde een beetje griepvirus in de neus van broccoli-kiem-eters en tot grote verbazing hadden ze veel minder ontstekingen en tegelijkertijd een verbeterd immuunrespons. O ja en geen griepverschijnselen!
Als dat geen win-win is?! Ook leren hoe je op een lekkere manier broccoli kiemen verwerkt in je maaltijden? Ook overstappen op een dieet waarin je dit goedkope medicijn dagelijks implementeert?

 

Stuur mij een mail en we maken een plan. 🤩

 

DISCLAIMER: je krijgt bakken met energie, een blakende gezondheid, je wil ineens sporten, je lichaam wordt automatisch slank en sterk MAARR als iedereen dus griep, ziek, zwak en misselijk is, werk jij gewoon door. Dus neem alleen contact op als jij zo’n afwijker durft te zijn.

 

Vrolijke groet en veel liefs, Janneke 🍀

 

DE WIN-WIN METHODE | VOOR WINNAARS | ZONDER VERLIEZERS

 

De boeken al gelezen?

Bestel ze hier.

 

2 gedachten over “Als er van alle medicijnen, eentje is waarvan je dagelijks minimaal 80 gram wilt eten…”

  1. Leuk om dit te lezen, 3 dagen nadat ik men eerste portie broccolikiemen zelf gekweekt en gegeten heb in steriliseerpotten.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven