Bakken aan kennis over gezond eten en toch niet het lichaam waar je naar verlangt?

Ieder pondje gaat door het mondje. Geen nieuws. Wat jij moet begrijpen om echt resultaat te boeken is dat je niet alleen eet en drinkt om fysieke redenen. Eten en drinken heeft ook mentale en emotionele redenen die ook kunnen aanvoelen als echte honger.

Dat jouw brein en lijf meerdere redenen heeft om te eten naast echte fysieke honger en dorst, is de reden waarom je ondanks bakken aan kennis niet het resultaat hebt waar je zo naar verlangt.

Het is de reden dat je soms dingen eet waarvan je VOORAF al weet dat je er ACHTERAF spijt van krijgt. Je bent geen slappeling. Het is niet een kwestie van wilskracht. Dit aspect wordt voor het gemak vaak even vergeten en zelden over gesproken.

Tijdens de coach-sessies gaan we uitgebreid in op dit mentale en emotionele aspect van ‘honger’. Je wil namelijk eerst glashelder begrijpen waarom je op dit moment doet wat je (niet) doet. Vervolgens leer je eten wanneer je echte fysieke-honger hebt en hoe je je lichaam hier optimaal mee bedient. Niets meer en niets minder.

Simpel. Bevrijdend. Je lichaam gaat je eeuwig dankbaar zijn. Je hoofd trouwens ook.

Dus heb jij bakken met kennis over voeding en gezondheid maar toch net niet het lijf en de energie waar je van droomt? Alles al geprobeerd? Heb je meer dan genoeg wilskracht en discipline, maar zie je geen resultaat? Wil je rust in je kop? Klik dan hier.

VRIJ ZIJN WE BLIJ
VOOR WINNAARS | ZONDER VERLIEZERS

1 gedachte over “Bakken aan kennis over gezond eten en toch niet het lichaam waar je naar verlangt?”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven