De rol van de veganist – vooroplopen / pionieren / windvangen

Gaaf! Al die gamechangers. Al die mensen die pionieren. Al die mensen die voorop durven lopen. Al die mensen die: echt zeggen wat ze vinden en echt doen wat ze belangrijk vinden. Ondanks weerstand, ondanks kritiek, ondanks vragen, ondanks onzekerheid. En ondanks dat ze ook niet altijd alles weten, weten ze een ding zeker:

Zeshonderdzevenentwintigmiljoenvijfhonderdelfduizendachthonderd (627,5 miljoen) boerderijdieren per jaar = 52 miljoen per maand = meer dan 13 miljoen per week = zo’n 2 miljoen per dag en als we 24 uur in een dag tellen = dat meer dan 78.000 dieren per uur doden in Nederland voor onze smaak, cultuur en traditie dat is NIET okay. (Cijfers 2019 volgens het Centraal Bureau voor de Statistiek).

Op de foto met gamechanger Patrik Baboumian 🙂

Dus steken ze hun nek uit, wijken ze af van de norm en maken ze zich hard voor positieve verandering.

Op de foto met Gamechanger Lobke Faasen

En dat gaat lekker. De lezing was weer zeer drukbezocht, de boeken massaal verkocht.
Iedere dag stijgt de teller van mensen die vooroplopen. Winnaars die laten zien dat jouw eigen winst geen verliezers hoeft op te leveren.

WE WORDEN WAKKER! NEDERLAND WORDT WAKKER!

 

Ik ben graag je wekker.

 

Word aantrekkelijker als mens en ga voor optimale gezondheid zodat je straalt van geluk & energie.

Kom volgende maand naar de workshop (meer) plantaardig eten.

 

Voor een doorbraak in je gezondheid kies je voor 1-op-1 coaching. Vanaf 1 april weer 3 plekken vrij. Voor mensen die rust in hun kop en energie in het lijf willen.

 

 

Veel liefs en vrolijke groet,

Janneke

DE WIN-WIN METHODE | VOOR WINNAARS | ZONDER VERLIEZERS

#winwinmethode #eetwinwin#supersnelherstel #fruitpower#plantpower
1. Fruit
2. Bladgroen
3. Kiemen
4. Verse kruiden
5. Zeewier
#gamechangers #bewustwording #persoonlijkeontwikkelijk #persoonlijkegroei #govegan #thefutureisvegan #vegan#veganathlete #plantbasedathlete #veganfitgirl

2 gedachten over “De rol van de veganist – vooroplopen / pionieren / windvangen”

  1. “Ivo Meijer 56jr en langebaanschaatser/windsurfer/mountainbiker-racefietser: ik voel mij veel gezonder nu ik helemaal plantaardig eet. Eiwitten uit noten en bonen; koolhydraten uit fruit en meer; calcium uit bladgroenten en; zuurgraad in het lichaam door uitbannen van dierlijke producten is meer basisch geworden.
    Begrijp: een verzuurd lichaam is een voedingsbron voor allerlei ontstekingen; dierlijke producten en dus ook zuivel zat wetenschappelijk bewijs voor grote kans op kanker en hart- en vaat ziekten, diabetes, dementie enz.

    Weg ermee (dierlijke producten en frisdrank, koekjes, snoepjes enz), geen verpakte rommel meer. Als ik er dit jaar 5e mee kan worden op het NK allround langebaanschaatsen voor masters, dan heeft een niet sporter zeker genoeg aan een plantaardig dieet!”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven