Gaat dit om jouw gezondheid, of om winstgevendheid?

Uit een Nederlands onderzoek komt naar voren dat Nederlanders hun maag voor meer dan de helft vullen met producten die met de meeste overheidssubsidie worden geproduceerd, zoals vlees, zuivel, eieren en geraffineerde graanproducten.

Op fruit en groente zit nauwelijks subsidie.

Raar, want de zuivel- en veehouderij heeft een onevenredig grote impact op de natuur, biodiversiteit én onze gezondheid.

Zo is de melkveehouderij waarschijnlijk de belangrijkste oorzaak van het verlies van de biodiversiteit in Nederland.

Toch ontvangen ze jaarlijks 350 miljoen euro belastinggeld aan inkomenssteun.

Het is dus niet gek dat je maar blijft horen dat het natuurlijk, normaal en zelfs noodzakelijk is om voor optimale gezondheid dierlijke producten te eten.

Nu komt het: Een ander onderzoek laat zien dat mensen die relatief veel van die gesubsidieerde producten eten, relatief vaker last hebben van obesitas, diabetes type 2 en een hoger risico hebben op hart- en vaatziekten.

Zouden we hieruit kunnen concluderen dat onze overheid met ons belastinggeld indirect een afname van onze volksgezondheid subsidieert?

Gaat dit om jouw gezondheid?
Of gaat dit om winstgevendheid?

Kijk, zieke mensen leveren een stuk meer geld op dan gezonde mensen.

But keep in mind: Het best bewaarde geheim in de medische wetenschap is dat onder de juiste omstandigheden het lichaam zichzelf heelt.

Zodra jij je lichaam gaat voeden met dat waar het voor is ontworpen: veel liefde, veel slaap, veel beweging, weinig stress, de juiste voeding en veel zonlicht, zal het zichzelf herstellen.

Meer hierover in het boek de Eiwitleugen te bestellen via deze link.

Okay doei!

Vrolijke groet en veel liefs, Janneke

 

DE WIN-WIN METHODE | VOOR WINNAARS | ZONDER VERLIEZERS

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven