Het best bewaarde geheim van de medische wetenschap

“Janneke, mijn vader krijgt het advies van de arts om chocolademelk en volle kwark te eten om te herstellen van K”.

 

Waarom dokters massaal in de eiwitleugen geloven word je na het lezen van het nieuwe boek DE EIWITLEUGEN helemaal duidelijk.

 

Maar er zijn meer dingen die artsen je heel soms vergeten te vertellen (waar bij acute zaken natuurlijk ook gewoon geen tijd voor is).

 

Namelijk dat je lichaam zich onder de juiste omstandigheden altijd zelf heelt.

 

Als jij je lichaam voorziet van de juiste voeding (de top 5), veel liefde, slaap, zonlicht en beweging en bevrijd van het ego (stress, negatieve gedachten, opgehoopte emoties etc) zal het zichzelf herstellen.

 

Een symbolische vergelijking is het stoten van je kleine teen tegen het kastje in de keuken. Je teen zal bont, blauw en pijnlijk zijn. Als je dit eens in de maand doet is er niets aan het handje: je teen krijgt tussendoor voldoende tijd om te herstellen.

 

Echter, stoot jij je kleine teen tijdens het ontbijt, de lunch en het avondeten, dag in dag uit, jaar in jaar uit tegen dat keukenkastje, dan krijgt je teen geen kans om zich te herstellen en zal het ‘chronisch’ bont en blauw blijven.

 

De meeste artsen zullen nu voorstellen de teen te amputeren.
Of de pijn met pillen te camoufleren.

 

Maar je kunt ook het kastje weghalen en je teen wat minder vaak stoten zodat je lichaam de tijd krijgt zichzelf te herstellen.

 

Zelfs als die ene teen niet meer te redden valt en geamputeerd zal moeten worden, zal het je helpen om niet de volgende teen iedere dag te stoten…

 

Moraal van het verhaal: eens in de zoveel tijd eens een lekkere chocomelk, daar herstelt je lichaam zich wel van. Helemaal als de basis staat als een huis.

 

Echter, eet je, met de beste bedoelingen, iedere maaltijd iets wat belastend is voor je lichaam, dan zijn de nachten op een gegeven moment niet lang genoeg om alle schade weer te repareren.

 

Wil jij het nieuwste boek de EIWITLEUGEN  thuis ontvangen? Klik dan hier.

 

 

 

DE WIN-WIN METHODE | VOOR WINNAARS | ZONDER VERLIEZERS

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven