Het was liefde op het eerst gezicht. En het is nog steeds dik aan!

Ondertussen is het alweer 10 jaar geleden dat ik voor het eerst binnenliep bij de Reebok crossfit 020 box van Erwin van Beek.

Het was liefde op het eerst gezicht.
En het is nog steeds dik aan!

Tussen mij en crossfit he 😉 #sorryErwin 😉

Waarom is er zo laaiend enthousiast over ben?

1.     Je traint super gevarieerd. Van de 100-en trainingen (WOD = Workout Of the Day) die ik daar heb gedaan is nog nooit 1 training hetzelfde geweest. Dit heeft als giga voordeel dat alle functies van het lichaam en ook alle spiertjes in het lichaam worden aangesproken. Die gevarieerde prikkeling houdt je lichaam gezond. Gezondheid is de basis voor fitheid.

2.     Iedereen kan een crossfit training volbrengen. Bij alle trainingen zijn er meerdere gecertificeerde coaches die ervoor zorgen dat jij precies kunt trainen op jouw niveau. Is er een oefening die je door een blessure of gebrek aan techniek en/of spierkracht niet kunt doen is er altijd een goed alternatief. Vrijwel iedereen heeft een aangepast programma want we trainen altijd met mensen van alle verschillende maten en leeftijden.

3.     Wat ik ook onwijs leuk vind is dat, waar we ook zijn op de wereld, altijd checken waar de dichtstbijzijnde crossfit box zit om daar mee te trainen. Je wordt altijd enthousiast ontvangen en begeleid!

4.     Het is zo makkelijk. Mensen het is zo zo makkelijk. Ik noem het altijd: gratis fit blijven. Ik schrijf mij in voor een les op een tijdstip naar keuze. Ik trek mijn sportkleding aan. Ik stap op de fiets en dan staan er minimaal 2 enthousiaste coaches te wachten. Oftewel, je hoeft helemaal nergens over na te denken.
Ze bedenken de trainen, ze bedenken de programmering, ze coachen je op techniek. Het enige wat je hoeft te doen is op je eigen niveau inzet te tonen en consequent te komen opdagen. Dat kan iedereen!

Erwin weet niet dat ik dit schrijf #nonspon

Wil je weten hoe je snel herstelt van zo’n trainen en het optimale doet voor je spieren? Je leest het in het nieuwste boek: de Eiwitleugen te bestellen via deze link.

Liefs, Janneke 💖

 

DE WIN-WIN METHODE | VOOR WINNAARS | ZONDER VERLIEZERS

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven