Hoe gaan we “Corona” voorkomen in de toekomst?

“Janneke we zitten nog middenin de crisis, je kunt nu niet al vooruitkijken…!”

Daar heb ik liefdevol schijt aan.

 

 

Ik ben de laatste die gaat zeggen dat vroeger alles beter was maar we kunnen wel leren van de geschiedenis. We kunnen immers alleen vooruit als we eerst begrijpen hoe we hier gekomen zijn. Google Maps heeft ook altijd een vertrekpunt nodig om de snelste route te kunnen bepalen naar de nieuwe bestemming.

 

Allereerst denk ik dat wij mensen met ons denken (het ego) niet goed kunnen bepalen wat nou positief of negatief is. De massa rangschikt dit virus als slecht en geen virus als goed. But keep in mind: we zijn met zijn allen een ondeelbaar geheel waarin alles met elkaar verbonden is en niets op zichzelf staat.

 

Toen ik op mijn 18e zwaar knock-out ging door een val kocht ik daarna boeken over een bijna-doodervaringen en las ik veel over de dood.
Ze gaven mij zeer waardevolle inzichten.

 

Toen tien jaar geleden mijn relatie met Joost eindigde en shit FM onophoudelijk tetterde kocht ik alle boeken van Eckhart Tolle en Jan Geurts.
Een van de mooiere cadeaus.

 

Toen ik uit het Nederlandse team werd gezet en niet veel later een blessure kreeg aan de rug schreef ik het boek EET WIN-WIN en drongen de woorden van Eckhart, Jan en alles over kwantumfysica en eenheidsbewustzijn ineens diep tot mij door.
Parels van onschatbare waarde.

 

Je levenssituaties, hoe negatief ook aldus je ego, gebeuren altijd in dienst van je, om ervan leren. [[En ja, sommigen krijgen echt bizar harde bijna buitenproportionele pijnlijke lessen..]]

De functie van leed is persoonlijke groei.
Vraag dus niet: “Waarom overkomt mij dit?!”
Maar vraag: “Wat kan ik hiervan leren? Welke les zit hierin verstopt?”

 

Dat gezegd hebbende is het op zijn minst opvallend dat er zelden iemand praat over de oorzaak van Corona en je nog minder hoort over de oplossing. Maar, training 1 zit erop. Tijd om in de pen te klimmen.

 

De geruchten gaan dat het corona virus is geboren op de Wuhan-markt waar dieren opgepropt in kooien ter plekke worden geslacht voor consumptie. Tijdens de wereldbeker in China en het WK in Hongkong hebben we zelf eens even een kijkje genomen op dit soort plekken. Mitchel wilde niet eens mee naar binnen maar mijn vader en ik konden onze nieuwsgierigheid niet bedwingen. De angst, pijn en stress van dieren in combinatie met stront, bloed en rottende stukken vlees creëert een niet te harden lucht. Foto’s mochten we niet maken. Wel van de fruitboer even verderop.

 

 

 

 

 

 

Maar dat terzijde. De mensen halen stukken spiervezel en organen omdat er een hardnekkig verhaal de ronde gaat dat het voor optimale gezondheid natuurlijk, noodzakelijk en daarmee normaal is om dierlijke producten te eten.
Fabeltjes.

 

Thuis op advies van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) moeten de dierlijke producten door en door verhit worden om de bacteriën onschadelijk te maken. Maar om in de toekomst dit soort pandemieën te voorkomen waarschuwt datzelfde WHO:
dat we onze relatie met dieren grondig moeten herzien.

 

Thanks to Corona krijgen wetenschappers en virologen die al jaaaaren waarschuwen dat de groeiende veestapel een broeinest is voor infectieziekten meer en meer aandacht. Ook het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) denkt dat 2/3 van de verwekkers van infectieziekten afkomstig is omdat wij dierlijke producten willen eten.

Ebola, SARS, MERS, de Mexicaanse griep en HIV. Allemaal op de mens overgedragen ziekten als resultaat van het ophokken en eten van dieren.

 

De vraag waar we maar omheen dansen is:
Hoe natuurlijk, normaal en noodzakelijk is het om maar dieren te blijven eten?
Er zijn ondertussen planty aan alternatieven.

Laten we leren van Corona en vanaf nu besluiten (als je dat niet al gedaan hebt) het dier uit de voedselketens te halen.

Jij bent een held en ik je gids en ik help je graag de transitie naar een (meer) plantaardig dieet supergezond te maken.

Reply op dit bericht en de win-win methode zorgt voor meer energie in je lijf en rust in je kop. Win-win.

 

  • De Spaanse griep door het eten van varkens koste rond 1919 zo’n 100 miljoen mensenlevens.
  • De Aziatische griep door het eten van kippen en eenden koste rond 1958 meer dan 1 miljoen mensenlevens.
  • De Hongkonggriep door het eten van pluimvee koste in 1986 meer dan 1 miljoen mensenlevens.
  • De Mexicaanse griep door het eten van varkens koste in 2009 zo’n 400 duizend mensenlevens.
  • Volgens de WHO worden er alleen al in Europa 23 miljoen mensen per jaar ziek door met eten besmette bacteriën afkomstig uit rauw vlees, vis, eieren en zuivel. Zo’n 4700 mensen overlijden eraan. In Amerika worden hierdoor zo’n 48 miljoen mensen per jaar ziek.

 

EET WIN-WIN | HET ALLERGEZONDSTE DIEET VOOR MENS, DIER EN AARDE

 

 

BRONNEN:

 


Lees de boeken EET WIN-WIN, wetenschappelijk onderbouwd en SUPERSNELHERSTEL, voeding voor succes en krijg antwoord op al je vragen hoe je verantwoord overstapt naar een (meer) plantaardig dieet.  

 

 

 

3 gedachten over “Hoe gaan we “Corona” voorkomen in de toekomst?”

  1. Dieren zijn om van te houden, om van te leren, om van te genieten , om te bewonderen, om te respecteren, om zichzelf te zijn maar NIET om te gijzelen, misbruiken, optie eten of te mishandelen.

  2. Net op NOS: 80% van de IC mensen (Corona) hebben weerstand issues, zijn te ongezond en te dik (Obesitas). Het afweersysteem werkt niet meer goed. Ik zou daaraan willen toevoegen: EEN TE ZUUR KLIMAAT IN JE LICHAAM VEROORZAAKT ZIEKTES DOOR INFECTIES. Je weerstand neemt enorm af en alle welvaatziektes enorm toe. Infecties voorkom je door een basisch klimaat in je lichaam te bouwen. dit betekent dus geen dierlijke producten nemen inc. zuivel. Geen suikers meer consumeren! Wat eten we dan: heel veel groeten en fruit en noten en peulvruchten!!! Daarnaast is het dierenleed extreem en belasten we de aarde te zwaar met stikstof en ammoniak en veel andere zaken.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven