Olie is Vet ongezond. Lees hier waarom.

Meer vet meezeulen dan je lief is.

 

NIEMAND DOET DAT VOOR ZIJN PLEZIER.

 

En iedereen die te dik is, probeert met de kennis, kunde en middelen die beschikbaar is er alles aan te doen om het vet weg te krijgen.

 

Ow wat blijkt dat moeilijk.

 

Waarom?

We worden constant misleid, gaan recht tegen de natuur in, waardoor het bijna onmogelijk is om resultaat te behalen.

 

Bijvoorbeeld: kip staat in de markt als een product wat helpt met afvallen terwijl keer op keer uit onderzoek blijkt dat de calorieën uit kip de meest dikmakende calorieën zijn.

 

Welke bijna grappig is (als het niet zo treurig zou zijn): “Veel vet eten, helpt om veel vet te verbranden”. In de marketing doet ie het goed (we zitten massaal aan de Griekse yoghurt, noten en doen zelfs olie in onze Smoothie…) in wetenschappelijke onderzoeken zien we constant het tegenovergestelde.

 

Een vet dieet vertraagd de calorieverbranding tijdens een maaltijd maar ook de verbranding na een maaltijd is veel trager.

 

Fruit en planten doen precies het tegenovergestelde. Hoe minder vet in je dieet, hoe minder vet rondom je cellen, hoe schoner de energiecentrales van je cellen, hoe beter cellen hun werk kunnen doen en hoe meer energie ze produceren. Hoe makkelijker je slank en sportief blijft.

 

 

Vette voeding zet je interne kachel juist laag waardoor het veel moeilijker wordt om vet te verbranden.

 

We draaien dus constant aan de verkeerde knoppen en het ergste: we vergeten een belangrijk aspect als het om afvallen gaat.

 

JE EET EN DRINKT WAARSCHIJNLIJK NIET ALLEEN OM FYSIEKE REDENEN.

 

Dus je eet niet alleen omdat je lijf brandstof nodig heeft. Nee, je eet omdat je het koud hebt, vermoeidheid bent, je verveelt, stress, verdriet of gezelligheid ervaart.

 

Tijdens coach-sessies gaan we uitgebreid in op dit emotionele aspect van ‘honger’. Vervolgens leer je écht gezond eten wanneer je échte fysieke-honger hebt. Niets meer en niets minder.

 

Simpel & bevrijdend.

 

Dus heb jij bakken met ‘kennis’ over gezondheid maar toch net niet het lijf en de energie waar je van droomt?

 

Reply op dit bericht en/of boek een overzichtssessie (bellen: situatie bespreken + eerste stappen voorwaarts) door hier te klikken en onderaan de pagina een sessie te boeken of via dit formulier contact op te nemen.

 

Veel liefs en vrolijke groet,
Janneke

 

Klik op de boeken hieronder en bestel ze snel. GRATIS verzonden en morgen in huis.  

 

 

 

DE WIN-WIN METHODE | VOOR WINNAARS | ZONDER VERLIEZERS 

 

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven