Waarom in je comfortzone blijven vergelijkbaar is met in je broek plassen. Ik k*tste mijn ontbijt wel bijna uit…

Ik k*tste mijn ontbijt bijna direct uit… Wat?! 1500m max?! Zwemmen?! Ik heb nog nooit zo lang aan een stuk gezwommen. Laat staan: VOL UIT.

Gelukkig heb ik mijzelf in mijn leven al zoo vaak voor de leeuwen geworpen dat ik weet wat te doen als iets: nieuw, spannend én onmogelijk lijkt.

Sowieso NIET toegeven aan de angst. Dat heb ik ook wel eens gedaan en dat is vergelijkbaar met in je broek plassen. Eerst lucht het op. Vervolgens is het ook nog wel een minuutje lekker warm. MAAR DAARNA IS HET KUT EN HEB JE UREN, DAGEN, JAREN SPIJT.

Je leert er niets van, je komt niet vooruit en je beleeft niks in je veilige vertrouwde comfort zone. (Nou ja, je voelt hoe je hart protesteert. Hoeveel pijn het doet als je toegeeft aan je bange ego. Dat het negatieve energie is i.p.v. postieve energie door je wijze avontuurlijke hart te volgen. Dat is wel (heul erg!) nuttig natuurlijk.)

Toegeven aan de angst en vluchten is geen optie meer

Dus: ontspannen. Op ontdekkingsreis, enthousiast, open-minded en vooral nieuwsgierig het avontuur aangaan. MET EEN HELE GROTE GLIMLACH. Ja, man. Hoe gaaf is dit?! Coaches op de kant die minstens zo enthousiast en fanatiek zijn als ik. Die je aanmoedigen en supporten.

Dus: rammen met die handel!

Niet veel later klonk het startschot.

Ja, lekker, direct een ritme. Ja lekker, ik haal de ene MAN na de andere MAN in. Goed voor de moraal. Hoppaah! Ja, lekker ritme. Ik lap de eerste MAN. Ja, lekker ritme. Dit is zo’n type hartslag 180 wat ik uren vol kan houden. Ja, lekker! Dit is gaaf! DOORGAAN! De tijd vliegt.

Ffffffftttttt! Wat?! Alweer het fluitsignaal voor de laatste 100m?! Gassen! Benen! Meer benen! Tempo omhoog! Nog twee mensen inhalen! TIK! 1500 meter = 26:42 (zaterdag 24 augustus 2019, 09:00 uur @Swimgym)

PR he?! Lekker hoor.

Ps. Spreken voor grote groepen is iets wat ik fantastisch vind. Jij ook, want je hele leven en de prestaties van je gehele team gaan een significante boost krijgen! Klik hier voor meer info en speciale tarieven.

1 op 1 coaching? Klik hier. 

#EETWINWIN #SUPERSNELHERSTEL want vanmiddag wedstrijdje hardlopen. 5km. Tsja stond al op de planning. #YOLO

#plantbasedathelete #veganfitgirl #veganathlete #gamechangers @swimgym @Vondelgym @proveg @nlvegan

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven