Wil je ook graag meer plantaardig eten? Op een supergezonde en verantwoorde manier? Lees hier de recensie van Jose over de win-win methode

“April 2019 volgde ik mijn eerste workshop bij Janneke en maakte kennis met hoe heerlijk groenten en fruit je kan helpen op je pad tot een gezond gewicht.

Nu, 7 maanden verder, ben ik op mijn streefgewicht en weeg ik 10 kilo minder. Maar dit is allemaal peanuts vergeleken bij hoe ik me voel. Ik ben gaan sporten en loop iedere dag. Ik ben veel leniger en voel mij licht.

Ik heb enorm veel gehad aan de mentale coaching van Janneke. Zij liet me trouwens eerst een bloedwaardentest doen, waarna ze me liet zien waar ik aan moest gaan werken.
Mentaal kan ik de wereld aan. Ik voel me vrij, vrolijk, gezellig en heb een meer gelijkmatig karakter nu. Geen pieken en dalen meer voor mij. De overgang (ik ben 57 nu), is geruisloos langs gevlogen. Ik heb nergens last van gehad. Terwijl ik ‘voor Janneke’ regelmatig een dag in dip zat.

Als je jezelf een cadeau wilt geven, denk dan aan coaching door Janneke. Echt een top coach!

Wil je ook graag meer plantaardig eten? Op een supergezonde en verantwoorde manier? Wetenschappelijk onderbouwd? Ik help je daarmee. Stuur me je verhaal en ik neem contact met je op.

? Haha dan maar deze vanochtend gemaakt op de roeivereniging #selfie #outofstock 


#Recensie #WINWINMETHODE#EETWINWIN#SUPERSNELHERSTEL#FRUITPOWER #Healthcoach#Publicspeaker #thefutureisvegan#plantpower #fruitarian #rawvegan#frugivore #801010 #fullyraw#almostraw #vegan #plantbased#fruit #fruitdiet #fruitfestival #detox#plantbaseddiet #health #happiness

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven