Wat is belangrijker om super veel van te eten? Groente of fruit?

Na langdurig onderzoek in een van de allerbeste studies ooit kwam naar voren dat wereldwijd 1,8 miljoen mensen een onnodige vroegtijdige en pijnlijke dood bespaard had kunnen blijven door het eten van meer groenten en wel 4,9 miljoen(!) als iedereen, wereldwijd significant meer fruit zou eten.

Fruit lijkt dus een sleutelrol te spelen in het behalen of behouden van optimale gezondheid en dus in onze prestaties. Logisch want onze handen, tanden, enzymen in onze mond, maag(zuur), darmen en huid zijn allemaal perfect ontworpen en ingericht op het zoeken, plukken, eten en verteren van fruit. Het lijkt erop dat we echte fruiteters zijn!

Zelf eet ik meerdere kilo’s fruit en bessen per dag. Ik ontbijt met lekker zoet sappig fruit, ik lunch met fruit, ik eet fruit als tussendoor en ook ’s avonds eet ik weer heel veel fruit.

Wil je ook een frisser en fruitiger leven (hahaha lekker flauw)?! Meer fruit en plantaardig eten? Op een supergezonde en verantwoorde manier? Wetenschappelijk onderbouwd? Ik help je daarmee. Stuur me je verhaal en ik neem contact met je op.

#WINWINMETHODE #EETWINWIN#SUPERSNELHERSTEL#FRUITPOWER #Healthcoach#Publicspeaker #thefutureisvegan#plantpower #fruitarian #rawvegan#frugivore #801010 #fullyraw#almostraw #vegan #plantbased#fruit #fruitdiet #fruitfestival #detox#plantbaseddiet #health #happiness

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven