De kracht van je gedachten

Gister sprak ik Verie.nl waar ik binnenkort een onwijs gaaf event voor jou mee organiseer!

 

“Gezond eten met als toetje IJs(bad!).”

 

En ze vertelde dat ze het universum had gevraagd wat ze zo graag wilde en PATS BOEM nog geen dag later deed de kans zich al voor!

 

Hoe zit het met de kracht van je gedachten?

 

Kijk, ons universum is geniaal. Als je spiriwiri boeken leest (en ja, daar wissel ik de wetenschappelijke publicaties mee af) dan lijkt het wel alsof er over alles is nagedacht.

 

Dan lijkt het wel alsof de natuur een goed geoliede machine is, gecreëerd door een soort van universele intelligentie, waarbij niets verloren gaat, alles een plek en een doel heeft.

 

Alles werkt samen.

Alles is met elkaar verbonden.

Alles is van elkaar afhankelijk.

 

Jouw gedachten spelen daarin een krachtigste rol.

 

Je kan geen spiriwiri boek openslaan of in hoofdstuk 1 word je al op het hart gedrukt dat je met je gedachten je realiteit creëert.

 

Dus als je je realiteit wil veranderen, moet je je gedachten en overtuigingen veranderen.

 

Het probleem is dat de meeste mensen keihard vasthouden aan hun overtuigingen en hun waarheid.

 

Maar wat Verie gister liet zien en waarvan ik ook 100 voorbeelden heb is dat op het moment dat je het lef hebt om te geloven in een nieuwe realiteit, dat je realiteit ook veranderd.

 

 

De massa draait dit om: “eerst zien en dán geloven”.

 

Maar het is dus andersom! Je moet eerst je denken en doen veranderen en dán verschijnt even later het bewijs.

 

Kijk, dat gezonde lijf is er al. Het zit alleen nog verstopt. Je start is dus je manier van denken over jezelf en gezondheid te veranderen.

 

Wat ook leuk is: je hoeft niet NU al te weten HOE je precies ‘krijgt’ wat je graag wil. Het is niet jouw taak om te weten ‘hoe’. Het is jouw taak dat je weet ‘wat’ en openstaat om het ‘hoe’ te ontdekken en te ontvangen.

 

Je moet grip krijgen op je gedachten als je je leven wilt veranderen.

 

Albert Einstein zei immer als: ‘De wereld zoals we die hebben gecreëerd is het resultaat van ons denken. Hij kan niet worden veranderd als we ons denken niet veranderen.’

 

  1. Zeg gewoon eens even lekker duidelijk wat je wél wil!

 

  1. Zorg dat je er klaar voor bent. Verbeter je omgeving. Als het je ambitie is om een gezondere levensstijl te hebben verbeter dan nu alles wat je nu al kunt verbeteren. Ruim op, maak schoon, gooi alle troep weg. Ga wandelen. Vroeg op bed. Laat zien dat je niet wat aankloot, maar dat je alles doet wat je nu al kunt doen. De rest komt vanzelf.

Vraag hier snel een 1-op-1 gesprek aan dan kijken we samen naar hoe jij alles op alles kunt zetten om een extreem gezond en gelukkig leven te leiden!

 

Vrolijke groet en veel liefs,

Janneke

 

WIN-WIN METHODE | VOOR WINNAARS ZONDER VERLIEZERS

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven