De kracht van keuzes maken

Ieder keuzemoment bepaalt je toekomst. Als je je leven opnieuw wil inrichten moet je je constant bewust zijn van alle kleine keuzes die je de hele dag maakt. Je leven wordt voor een groot deel bepaald door wat je consequent doet. Niet door wat je af en toe doet.

 

In een 1-op-1 traject pakken we altijd de bron aan van het feit dat je minder energiek/slank/gezond bent dat je zou willen zijn.

JANNEKE FINAL WORLD ROWING BEACH SPRINTS CHINA

 

Vervolgens kappen we met keuzes maken vanuit de conditioneringen vanuit het verleden en ga je ontdekken waarom je eigenlijk doet wat je doet. Dit is zoo gaaf. En mede hierom heeft iedereen die met de win-win methode werkt duurzaam succes. Energie in het lijf en rust in de kop.

Je kunt er namelijk bewust voor kiezen de programmering van je verleden niet langer je gezondheid te laten bepalen.

Gaat dit in een recht evenredige vloeiende lijn naar een leven met alleen maar succes? Nee.

 

Maak keuzes, blijf flexibel, behoud mentale rust, kijk objectief naar de consequenties van je keuzes en gebruik die informatie om in de toekomst betere keuzes te maken. Maar maak keuzes!

Fail forward.

Ga dus niet piekeren of jezelf keihard de grond in boren als je een keer een onjuiste beslissingen hebt gemaakt op wat voor gebied dan ook, maar leer ervan. Moeilijke momenten worden leuke momenten want ze gaan je waardevolle informatie geven.

 

Niets leerzamer dan een zekere tijd het tegenovergestelde meemaken. Feeling is understanding.

 

Mislukken is namelijk niets. Wie bepaalt dat? Het enige wat bestaat zijn resultaten. Als jij resultaten hebt behaald die je niet aanstaan (overgewicht, stress, suboptimale bloedwaarden), leer dan van die ervaring en onderneem actie.

 

Wil jij actie? Neem contact met mij op.

 

De win-win methode | Voor winnaars | Zonder verliezers

 

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven