De win-win methode is gebaseerd op 3 winnende principes

3 winnende principes. Voor winnaars. Zonder verliezers

 

Boeken, workshops, masterclasses, vitaliteitsprogramma’s en één-op-één coaching. De win-win methode is gebaseerd op 3 winnende principes. Alles voor méér gezondheid, méér geluk en méér bewustwording voor mens, dier en aarde.

 

  • Het compassievolle hart en eenheidsbewustzijn

We zijn allemaal verbonden met elkaar. Dat is niet zweverig. Dat is de natuur. Dat is noodzakelijk. Iedere bacterie, insect, bloem, plant en diersoort heeft zijn eigen cruciale rol. Niets staat los van elkaar. Alles beïnvloed alles. De gezondheid van de aarde bepaald onze gezondheid. En onze gezondheid bepaald de gezondheid van de aarde.

 

  • Wetenschappelijke resultaten vanuit meta-analyses en reviews

De kennis is afkomstig uit wetenschappelijk onderzoek of is gebaseerd op wetenschappelijke theorieën. En dan bedoel ik: breed erkende en valide studies, uitgevoerd onder grote groepen mensen, uit verschillende landen, gedurende lange tijdsbestekken en met gerandomiseerde – double blind – gecontroleerde proeven gepubliceerd in peer reviewed magazines. Dat zijn namelijk de onderzoeksmethoden met wetenschappelijk de meeste bewijskracht.

 

Ignoramus

Nu is wetenschap soms een soort van nieuwe autoriteit. Het belangrijkste wat ik van de twee masters heb geleerd aan de Erasmus Universiteit: Geen idee of theorie is heilig. IGNORAMUS. Altijd vragen blijven stellen. Altijd onderzoekend en nieuwsgierig blijven.

 

Want, hoe zat het met de financiering van het onderzoek? Wie was de opdrachtgever? Was de steekproef divers genoeg? Groot genoeg? Lang genoeg? Werden de controlegroepen ethisch gebruikt? Werden er genoeg factoren bij betrokken? Waren de meetinstrumenten voldoende ontwikkeld? Was er een bepaald belang bij diegene die de resultaten mocht interpreteren en publiceren? Sommige wetenschap houdt briljant stand, en dat zijn de onderzoeken die voor de win-win methode gebruikt worden.

 

Het grotere plaatje

Door gebruik te maken van gedegen onderzoeken hoeven we gelukkig bijna geen gebruik te maken van (mijn) persoonlijke anekdotes, kortdurende onderzoeken op kleine groepen mensen, studies die focussen op ‘bio-markers’, ‘gesponsorde’ meta-analyses (die een dag na publicatie verwijderd moeten worden maar al wel door veel kranten zijn overgenomen), onderzoeken gedaan in reageerbuizen en petrischalen, berichten uit de krant en tv of nog erger: onderzoeken op dieren. Op de dierproeven na, hebben kleinere onderzoeken een belangrijke taak maar als het om optimale gezondheid en ons gezamenlijke huis (de aarde) gaat, is het belangrijk het grotere plaatje te blijven overzien.

 

 

  • Succesvolle topsportprincipes voor blijvende verandering

Duurzame gedragsverandering begint bij het begrijpen van waarom je nu doet wat je doet. De start van ieder traject bij de win-win methode is daarom altijd bewustwording. Vervolgens is het trainen, trainen, trainen. Kiezen, kiezen, kiezen. Verantwoordelijkheid nemen.

 

Resultaat:

  • Zelfvertrouwen.  
  • Een energiek lijf
  • Een rustige kop. Veerkrachtig. Vrij voor groei. 
  • Geluk.   

 

Ervaren? Boek nu de laatste tickets voor de workshop en/of masterclass eind januari in Amsterdam of Vinkeveen.

Vrolijke groet, Janneke

Lees in de boeken EET WIN-WIN en SUPERSNEL HERSTEL alvast hoe jij lichaam en geest naar de next level krijgt. 

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven