Waarom een broodje kaas het nieuwe roken is

Nog niet zo lang geleden hoefde je op Schiphol niet in een speciaal hokje te roken. Nee, dat mocht gewoon in het vliegtuig zelf. Kun je je het nog voorstellen?!

Ja mensen, jij en ik behoren tot een generatie die OOK gaat meemaken dat het in grote delen van de wereld verboden wordt onnodig dieren te martelen voor je smaak en traditie. Dat het net als roken waarschijnlijk nog wel mogelijk is, maar dat het bizar duur wordt en dat het je knap lastig wordt gemaakt.

Net als de huidige roker zal je met medelijden worden aangekeken als je aan je broodje kaas zit: “Aaah wat sneu, nog steeds verslaafd aan iets compleet zinloos”.

Het veganisme is een van de snelst groeiende bewegingen ter wereld. Het is niet de vraag OF we allemaal veganistisch gaan eten en leven maar WANNEER. En of je nou voor die win-win methode bent, of fel tegen, dat maakt niet zoveel uit. Het is niet meer te stoppen. We zitten er met zijn allen middenin. EN HET GAAT SNEL! Let er maar eens op.

Wat is jouw rol?

Ben je stilzwijgend aan het instemmen met hoe er DAGELIJKS 150 miljoen dieren worden gemarteld? Steun je financieel de vlees-, vis- en zuivelindustrie?

Of leef je al in de toekomst en kun je straks een gaaf verhaal vertellen als je kleinkinderen je vragen: “Aten jullie echt iedere maaltijd dieren???!!!”

The future is already here – it’s just not very evenly distributed – William Gibson

#winwinmethode #eetwinwin #supersnelherstel #thefutureisvegan #plantbasedathlete #veganathlete #veganfitgirl 😜 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven