Wat je eet bepaalt de kwaliteit van je cellen waaruit je bent opgebouwd

Je bent wat je eet

Bij de win-win methode eet je daarom volop levende voeding.

 

Levende voeding maakt je springlevend!

 

Hoe verser, kleurrijker, frisser en sappiger – hoe lekkerder. Hoe frisser, vrolijker, kleurrijker en energieker jij weer wordt!
Deze producten geven je vitaliteit (leven dus!) omdat ze propvol zitten met essentiële voedingsstoffen.
Het voedt, geneest, beschermt en reinigt je lichaam.
Of in ieder geval, het faciliteert deze biologische processen in je lijf optimaal.

 

 

 

We vermijden zoveel mogelijk dode voeding.

 

Dode voeding geeft, en is het je wel eens opgevallen dat het er ook altijd dood, vaak bruinig en saai uitziet, alleen maar verliezers.  Naast dat het verpakt zit met allemaal giftige stoffen zit het ook verpakt met pijn, stress en angst van het dier wat ervoor heeft moeten lijden. Die negatieve energie vertroebelt ook je eigen lijf.

 

Jagers uit traditionele stammen aten bijvoorbeeld nooit dieren die door stress of ziekte waren omgekomen omdat zij vonden dat dat vlees was besmet en je er zelf dan ook ziek of stressig van zou worden. Opvallend! (Welk dier sterft er tegenwoordig trouwens niet na een ziekig en stressig leven?) Met zorg verbouwde en geteelde groente e fruit vol zonlicht zorgen daarentegen voor een emotioneel stabiel brein en lijf waardoor je heel helder contact kunt maken met je gevoelens, wensen, doelen en de omgeving.

 

Levende voeding geeft alleen maar winnaars! Hoe leuk?!

 

Ook overstappen op zo’n win-win dieet vol essentiële vitaminen, mineralen, vezels, antioxidanten en duizenden enzymen, fytonutriënten, carotenoïden, flavonoïden en isoflavonen? Haha, lekker allemaal ingewikkelde namen.

 

Oftewel: onbewerkte voeding, waarin het geheel meer is dan de som der delen! Zodat je straalt van geluk en gezondheid en het lijf krijgt waar je vrolijk samen mee op pad kunt?

 

Stuur mij een mail naar: janneke@jannekevandermeulen en ik neem contact met je op.

 

 

DE WIN-WIN METHODE | VOOR WINNAARS | ZONDER VERLIEZERS 

 

 

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven