Welke spier je het best kan trainen om gelukkig te worden.

Waaraan je ook plezier wil beleven.

Waarin je ook succesvol wil zijn.

Hoe gezond je ook wil zijn.

 

Er is 1 spier die het allerbelangrijkste is om te trainen:

 

Je dankbaarheidspier.

Dankbaarheid is een staat van zijn waardoor je zelfs tegen de lelijkste dingen in je leven zegt:

“Precies goed dat dit gebeurt! Omdat X Y Z gebeurt, ga ik precies het juiste leren, het juiste meemaken en het juiste krijgen. Wat een fantastisch geschenk! Ik voel een diepe dankbaarheid.”

 

 

Zodra je dankbaar wordt voor dingen die je ‘normaal’ zou scharen onder die noemer: niet goed, negatief, dat zou niet moeten gebeuren. Kut, klote, baaaluh, shit – ga je naar de next level.

 

Als je blijft hangen in het drama van de moeilijkere dingen in je leven zorgt dat alleen maar voor dat je de flow in je lijf en dus in je leven blokkeert.

 

Het ergste, je trekt nog meer negativiteit aan.

 

Als je in plaats daarvan zoekt naar van alles om dankbaar voor te zijn in je leven, dan verhoogt het niet alleen je flow, maar het staat je ook toe om te groeien doordat je je openstelt voor de les die je ervan kunt leren.

 

Ja, soms is dit lastig, en er zijn absoluut situaties waarvan je je afvraagt waar die in vredesnaam goed voor zijn…

 

Tot het moment dat je ineens zegt: “Het is bizar, maar het was echt nodig dat mijn hart in duizend stukken werd gebroken door X Y Z. Ik ben nu zoveel gelukkiger met (vul maar in…) en alles wat ik ervan heb geleerd.”

 

Dit klinkt zweverig (al komt er iedere dag nieuw bewijs voor de kwantumtheorie), alle grote religies en alle succesvolle mensen praten maar over 1 ding als het gaat om het verkrijgen van geluk, succes en gezondheid:

 

TRAIN VOORAL JE DANKBAARHEIDSSPIER.

 

 

Het goede vinden in, en lering trekken uit (shit)dingen maakt dat je leert en dus groeit.

En groei = geluk!

 

Hoe consequenter je je dankbaarheid traint, hoe sterker je dankbaarheidsspier wordt, hoe sneller en gemakkelijker je je gezondheidsdromen en doelen omzet in realiteit.

 

Oja, het is ook gewoon veel leuker om dankbaar in het leven te staan!

 

Je geloof-, dankbaarheid- en kwalitatieve gedachten spier. Je traint het naast alle wetenschappelijk kennis over voeding, veranderen en mind-set allemaal bij de win-win methode. Dus wil je een magneet worden voor gezondheid, geluk en succes. Vraag dan vrijblijvend een gesprek aan.

 

In dat gesprek zoeken we uit wat jouw beste strategie is voor het lijf en de mindset van een vrolijke topsporter. Zodat jij je doelen bereikt en het maximale uit jezelf haalt.

 

Mis jij kennis, structuur en helderheid?

Een actieplan?

Oftewel, mis je de handvatten die je nodig hebt om op een leuke manier aan je fysieke en mentale gezondheid te werken?

 

Vraag dan hier een gesprek aan en train dan direct al iets wat gezonde-succesvolle mensen ook keer op keer terug laten komen: ze durven hulp te vragen.

 

Vrolijke groet en veel liefs, Janneke

DE WIN-WIN METHODE | VOOR WINNAARS | ZONDER VERLIEZERS

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven